bus auto fiets
Menu

Huurwoningen 

VOF Bundersehoek (een samenwerking tussen Van Grunsven Groep van Van de Klok) ontwikkelt in Bundersehoek ook diverse huurwoningen. Deze huurwoningen worden door een woningcorporatie en een belegger gekocht en daarna verhuurd. VOF Bundersehoek verhuurt deze woningen dus niet zelf en zal/kan nadere informatie hierover daarom niet op deze website, het contactformulier of de nieuwsbrief verstrekken. 

Sociale huurwoningen
De sociale huurwoningen worden verkocht aan de woningcorporatie Area. Zij zullen de woningen (te zijner tijd) gaan verhuren. Voor vragen over (de inschrijving voor) deze woningen, verzoeken wij je contact op te nemen met Area, telefoon 0413 - 388044, info@areawonen.nl of ga hier naar het contactformulier op de website van Area; areawonen.nl.

Vrije sector of 'middenhuur' woningen 
De vrije sector huurwoningen worden verkocht aan een belegger. Deze woningen zullen door FIT Vastgoedbeheer verhuurd gaan worden. Voor vragen over (de inschrijving voor) deze woningen, verzoeken wij je contact op te nemen met FIT Vastgoedbeheer, telefoon 088 – 3500 400, info@fitvastgoedbeheer.nl of ga hier naar het contactformulier op de website van FIT Vastgoedbeheer; fitvastgoedbeheer.nl 


NB! De verkoop van woningen start altijd diverse maanden voor de start van de bouw, verhuur start doorgaans pas enkele maanden voor oplevering. De berichtgeving over de verhuur kan daarom nog een behoorlijke tijd op zich laten wachten. 

Naar de website van woningcorporatie Area

Klik hier

Naar de website van FIT vastgoedbeheer

Klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte