bus auto fiets
Menu

Locatie Bundersehoek

Nieuwbouwproject Bundersehoek is gunstig gelegen, dicht bij het gezellige centrum van Veghel met al haar voorzieningen. Ook de snelweg A50 richting Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen is eenvoudig bereikbaar, zodat je snel in de grotere omliggende steden bent.

Bundersehoek

Hieronder zie je de afstand in minuten per fiets, openbaar vervoer en of auto beschreven.

Naar
Veghel Centrum 4 3 7
Winkelcentrum 2 1 3
De Noordkade 7 5 13
Basisschool 2 2 8
Huisartsenpraktijk 3 2 5
Eindhoven 18
Den Bosch 22 40
Nijmegen 30

Over Bundersehoek

  • Mooie natuur

    Veghel grenst aan het nationaal landschap Het Groene Woud. Hier vind je volop karakteristieke landschappen, bijzondere natuur en Bourgondische gastvrijheid. Veghel is ontstaan op de oevers van rivier de Aa. Deze rivier en zijn zijlopen (Jekschotse loop, Biezenloop) drukken een belangrijke stempel op het fraaie landschap, met mooie oevers, vennen en een uniek populierenlandschap. Een perfecte omgeving voor lange wandelingen en fijne fietstochten!

  • Veel voorzieningen

    De populaire woonwijk waarin Bunderse Hoek ligt - De Bunders - heeft veel voorzieningen, zoals een winkelcentrum met onder meer een supermarkt, bakker en drogisterij. De Bunders behoort tot de jongere wijken van Veghel, met een speelse opzet en veel variatie in woningtypes en woonomgeving. De woonerven en groenvoorzieningen maken het een aangename en kindvriendelijke wijk. Ook vind je in De Bunders een middelbare school en meerdere basisscholen.

  • Stads én landelijk

    Veghel ligt in de gemeente Meierijstad en telt ruim 31.000 inwoners. Het is een gezellige en dynamische stad met een rijk verenigingsleven. In combinatie met de landelijke omgeving profiteer je hier van het beste van beide werelden: de stadse voorzieningen én de natuurrijke omgeving! Typerend voor het stadscentrum zijn de supermarkten die aan alle zijden rond het winkelgebied liggen. Dit zorgt voor een aantrekkelijke combinatie van winkelen en boodschappen doen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte