bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Status Bundersehoek | Resultaten enquête

20 december 2022

In dit artikel praten we je bij over de actuele status en delen we enkele uitkomsten van de woonwensen-enquête die in de zomer is gedeeld. Ook vertellen we je over onze naamsverandering per 1 januari 2023.

Uitwerken van het ontwerp
De afgelopen en komende periode zijn we druk bezig met het herontwerpen van de woningen, onder meer qua exterieur en op het gebied van energiezuinigheid. Het streven is om het nieuwe ontwerp in het eerste kwartaal van 2023 te presenteren aan de welstandscommissie. Deze commissie beoordeelt of de woningen aansluiten bij de omgeving qua bouwhoogte, materiaalkeuze, gevelkleuren en meer. Na akkoord kunnen we verder met de uitwerking.

Uitkomsten enquête: veel interesse in duurzaamheid
In de woonwensen-enquête kon onder mee worden aangeven naar welk woningtype de voorkeur uitgaat. Er blijkt vooral interesse te zijn in twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen.

Verder waren we positief verrast door de belangstelling voor extra duurzaamheid. Bijna alle respondenten geeft aan interesse te hebben in aanvullende duurzaamheidsmaatregelen, zoals extra zonnepanelen of extra isolatie. De woningen van Bundersehoek zullen voldoen aan de laatste duurzaamheidsnormen, waarbij we ook bekijken welke extra duurzaamheidstoepassingen kunnen worden aangeboden.

Naamsverandering: KlokGroep wordt Van de Klok
Er komt een naamsverandering aan binnen onze organisatie. Voor jou heeft dit geen gevolgen, maar we informeren je er graag over. Vanaf 1 januari 2023 zal de naam van onze moedermaatschappij KlokHolding veranderen in KlokGroep. Onze Nijmeegse dochtervestiging draagt nu de naam KlokGroep. Dit betekent dus dat wij ook een nieuwe naam krijgen: het huidige KlokGroep gaat per 1 januari 2023 verder onder de naam Van de Klok. Wil je meer weten over deze wijzigingen, klik dan op onderstaande button.

Meer over onze naamsverandering
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe