bus auto fiets
Menu

Uitleg voorinschrijving & verkoopprocedure

Voor-inschrijving gestart! Bekijk de nieuwe informatie op de website
Heb jij interesse in één van de koopwoningen van Bundersehoek? Vanaf vandaag kun jij de eerste informatie van de woningen online bekijken en jouw bouwnummervoorkeuren alvast aan ons doorgeven via een voorinschrijving. Per bouwnummer is behalve de ligging, een plattegrond en een artist impression ook een indicatieve v.o.n.-prijs per bouwnummer zichtbaar op de website. Nieuwsgierig geworden? Ga direct naar de interactieve kavelkaart.

Geef je voorkeur door
Bekijk via de woningaanbod pagina voor welke bouwnummer je belangstelling hebt. Klik op het betreffende bouwnummer (deze staan links naast of onder (mobiel) de kavelkaart ) en kies voor + Woning toevoegen. Voeg alle bouwnummers waar je interesse in hebt op deze manier toe. Onderaan je pagina zie je de door jouw gekozen bouwnummers verschijnen. De volgorde van voorkeur kun je later nog wijzigen. Indien je je keuzes hebt gemaakt, klik je op Voorkeur doorgeven. Op deze pagina voer je je persoonlijke gegevens in en kun je de volgorde van voorkeur nog wijzigen. Dit doe je door op de bouwnummers te gaan staan en deze bv met je muis te verslepen. Als alles goed staat kies je voor Verstuur.

Bereid je goed voor én krijg voorrang
Wil jij jouw kansen bij woningtoewijzing vergroten? Zorg dan dat je gebruik maakt van de voorinschrijving én zorg ervoor dat je bij de start verkoop een financiële check kunt uploaden bij jouw definitieve inschrijving. Hiermee bied jij jezelf en ons de zekerheid dat de financiering haalbaar is. Bij een erkend hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun je advies inwinnen en een financiële check aanvragen. Heb je een eigen woning met voldoende overwaarde? Ook dan is het handig om te informeren wat een overbruggingsfinanciering inhoudt en wat de kosten hiervan zijn bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Vraag hier een financieringsbelofte bij LIV Hypotheken aan

Geen financiering nodig?
Heb je geen (overbruggings)financiering nodig? Ook dan krijg je het streepje voor. Je kunt dit te zijner tijd aangeven bij de definitieve inschrijving bij de start verkoop. 

Toewijzing
Na de voor-inschrijving vindt er nog geen toewijzing plaats. Hiervoor moet je bij start verkoop en inschrijving ook nog definitief inschrijven. Zorg daarom dat je ook bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Je krijgt direct bericht als de definitieve inschrijving van start gaat. In deze nieuwsbrief staat ook uitgelegd hoe de inschrijving in zijn werk gaat. 

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Woningaanbod bekijken? 

Klik hier

Update

22 augustus in de voorverkoop!

22 augustus in de voorverkoop!

Op 22 augustus gaan de woningen in voorverkoop en 5 september in verkoop! Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de verkoop van dit project.

Schrijf je in!